torsdag 23 februari 2012

Im so excited

Tänk om detta verkligen bli av!
Hade varit så spännande, roligt, en stor upplevelse men också sjukt skrämmande.. andra sidan jordklotet är långt bort från familj och vänner..

Började bläddra bland utomlandsbilder och hittade bland annat denna. Haha lilla jag på Kreta 2008. Minns att jag tyckte det var jätteroligt att jag fick gå som jag var myndig fast jag hade några få månader kvar till jag skulle fylla 18 (fick alltså bära ett blått bland som alla andra vuxna än ett rött som var för barn)
Och vad långt hår jag hade då!  Minns inte ens att jag haft så långt hår, nu har jag ju kapat det till axellängd och är dessutom mörkhårig.

2 kommentarer:

  1. Godmorgon lördag! Nu är jag inne på slultspurten i den här banan-tävlingen som jag tjötat om i en vecka nu - och tack vare alla era röster så har jag nu roffat åt mig första platsen. Galet!!! Nu behöver jag bara tigga om att behålla den, så fler röster behöver jag - inkräktarna är farligt nära=) Please! (ett jäkla tiggande från min sida): http://www.chiquita.eu/se/se/my-chiquita/gallery/view/2308/

    SvaraRadera
  2. kul! :D nej, vi bokade flyg själva :) tror det är bäst så. hoppas du får det superkalas :D

    emmy
    jonesochgiftet.blogg.se

    SvaraRadera