tisdag 17 januari 2012

Några frågor

Kände för att göra en liten utmaning.
1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
2002.. då var jag 11, skulle fylla 12. Jag gick i femte eller blir det sjätte klass? Var en liten tönt med glasögon som redan då målade den mesta tiden av min fritid, lekte med mina kompisar (tror jag fortfarande sa lekte då eller kanske var runt denna tid som man började säga att man skulle "hitta på något" istället haha). Svårt att tänka sig att jag för tio är sedan bara var 11 år..

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
För ett år sedan hade jag precis börjat min andra termin på min utbildning. Var också ganska så nyinflyttad i min lägenhet.

3) FEM SNACKS DU GILLAR
Ostbågar
Popcorn
Mörk choklad
Chips (framförallt Sourcream)
Surt godis

4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:
Tror inte jag kan en HEL låt utantill, men däremot är det väldigt många låtar som jag kan framförallt refrängen på.

5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU BLEV MÅNGMILJONÄR:
Skulle ta en jorden-runt-resa!
Köpa mig en stor och fin lägenhet
Starta ett eget företag
Skänka lite pengar till behövande
Bjuda nära och kära på något fint/upplevelse.

6) FEM DÅLIGA VANOR
Dåliga vanor... alltså jag är väldigt bra på att tappa mitt självförtroende- har en tendens att ibland jämföra mig alldeles för mycket med andra och då inbilla mig att jag inte är tillräckligt bra. Har en förmåga att ibland ge upp gällande olika saker - samtidigt som jag är sjukt envis och inte ge mig i första taget. Det var väll inte fem dåliga vanor egentligen men i alla fall. Kan ibland bli lite av en latmask, men det går till en viss gräns sen ropar kroppen på mig att börja träna och hålla igång!


7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA
Rita/måla/skapa!
Åka på äventyr
Festa, umgås med vänner!
Titta på serier
Och såklart träffa vännerna

8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA
Vet faktiskt inte.. förr skulle jag nog säga färgstärka byxor.. men jag tycker ändå att det är fint och jag inspireras himla mycket av att se alla klä sig olika när man ser dem på stan/i skolan osv. Men självklart måste jag trivas i det jag har på mig, är nog lite av en som klär sig ganska neutralt.

9) FEM FAVORITLEKSAKER
Mina pennor!
Kameran 
Datorn
TVn
Vännerna 
10) TIO PERSONER JAG VILL SE GÖRA DEN HÄR UTMANINGEN
Alla som vill!

3 kommentarer:

  1. hehe bra frågor! vi får "leka" sen när du kommer hem då jag ingår i dina favoritleksaker haha :D Fortsätt skapa och tro på dig själv! Alla andra tror ju på dig =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha du är rolig du Lina, självklart får vi ses när jag kommer hem så vi kan "leka" :D Vi har ju fortfarande inte sett klart piratefilmen- kom ju bara halvvägs :P tack vännen! :)

      Radera